Τε. Οκτ 28th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το άγνωστο DNA στα νύχια της Δώρας Ζέμπερη ανατρέπει να πάντα

1 min read

Η νέα κατάθεση που αναμένεται να δώσει την ερχόμενη Πέμπτη ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης ίσως δώσει στοιχεία τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Σε αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να αναγνωρίσει τον “αστυνομικό” τον οποίο ο ίδιος αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις ως “Χάρη” και ως τον ένα από τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή και του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

Σύμφωνα με την espresso θα ζητηθεί από τον 58χρονο να αναγνωρίσει το άτομο που έχει περιγράψει ότι όχι μόνο έπαιξε ρόλο μεσάζοντα εκείνων που ήθελαν να σκοτώσουν την 32χρονη, αλλά μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να “του κλείσει το στόμα” όταν ήταν στο μεταγωγών, δίνοντάς του, όπως περιγράφει, ένα χάπι…

Παράλληλα οι πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μαζί με το DNA του ίδιου και της άτυχης 32χρονης το γενετινό υλικό ακόμη ενός ατόμου. Το τρίτο αυτό πρόσωπο ίσως έχει άμεση εμπλοκή στη δολοφονία καθώς τα ίχνη βρέθηκαν στα νύχια της γυναίκας και όλα δείχνουν ότι πιθανότατα πάλεψε μαζί του.

Το στοιχείο μοιάζει να “δένει” με τους νέους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογία δολοφόνου της. Ο 58χρονος σε συμπληρωματική του κατάθεση δήλωσε ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε τη γυναίκα στο Β’ Νεκροταφείο. Πως η Δώρα Ζέμπερη ήταν ζωντανή όταν την εγκατέλειψε και πως ήταν άλλο χέρι που της έδωσε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Σε κάθε περίπτωση το DNA τρίτου ατόμου δεν “αθωώνει” τον 58χρονο καθώς τα στοιχεία σε βάρος του για την επίθεση κατά της 32χρονης είναι συντριπτικά, ωστόσο είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει άμεσα να ελεγχθεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.