ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τιτανικός το Ουκρανικό για την Δύση, o Putin κέρδισε – Tο 35% της Ουκρανίας θα καταλήξει στην Ρωσία… η ειρήνη θα αργήσει

1 min read

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει, το Donbass και έχοντας καταλάβει το Severodonetsk ο νέος σχεδιασμός είναι Slovyansk και Bakhmut για να κλειδώσει οριστικά το Luhansk και να απομένουν ορισμένες περιοχές του Donetsk των δύο βασικών περιοχών στην Ανατολική Ουκρανία που αποτελούν το Donbass.
Ήδη οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν πλήρως την Μαριούπολη και βεβαίως νότια την Kherson…
Στην Δύση και βεβαίως το ΝΑΤΟ υποστηρίζει ότι ο πόλεμος θα είναι μακράς διάρκειας.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα είναι μακράς διάρκειας όχι μόνο εάν υπάρχουν αντεπιθέσεις από τους Ουκρανούς στις ρωσικές δυνάμεις αλλά κυρίως εάν οι ρωσικές δυνάμεις είναι διατεθειμένες να επιτεθούν σε δύο πολύ κρίσιμες πόλεις στην Odessa (Οδησσό) στην Νότια Ουκρανία, παραθαλάσσια πόλη στην Μαύρη Θάλασσα και στο Kharkiv (Χάρκοβο) στην Βόρεια Ουκρανία…
Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται πιθανό σε αυτή την φάση

Γιατί το Ουκρανικό είναι τιτανικός για την Δύση…

Οι χώρες της Δύσης, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ κυριάρχησε η προπαγάνδα, η παραποίηση των γεγονότων και η ακραία διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Όταν οι ρώσοι προσέγγισαν το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας και εν συνεχεία μετά από μάχες αποσύρθηκαν οι ρωσικές δυνάμεις… η Δύση το παρουσίασε ως ήττα της Ρωσίας από τους Ουκρανούς.
Κανείς δεν σκέφθηκε γιατί οι ρώσοι δεν ακολούθησαν το αμερικανικό δόγμα – που εφάρμοσαν στην Μαριούπολη στην Αζοφική θάλασσα – δηλαδή ανελέητους βομβαρδισμούς έως ότου καταστραφεί το 85% της πόλης και ακολούθως παραδοθεί.
Η Ρωσία βεβαίως δεν ηττήθηκε στο Κίεβο, ήταν ένας αντιπερισπασμός ώστε να πέσουν πιο εύκολα η Μαριούπολη, η Kherson και βεβαίως το Donbass.
Στην Δύση κατασκεύασαν ιστορίες ηρώων Ουκρανών που μάχονται και κερδίζουν και με την στήριξη του Instagram, Facebook και άλλων κοινωνικών δικτύων παρουσίαζαν εικόνες ότι οι ρώσοι καταστρέφονται και οι Ουκρανοί κερδίζουν…
Όμως η αλήθεια δεν αργεί να φανεί.
Οι Ουκρανοί υποχρεώθηκαν να αποκαλύψουν ότι χάνουν κάποιες ημέρες έως και 1000 στρατιώτες ημερησίως σε νεκρούς και τραυματίες.
Υπάρχουν μέρες που έχουν 200 και 300 ή και 400 νεκρούς στρατιώτες οι Ουκρανοί.
Όταν οι ρωσικές δυνάμεις άλλαξαν στρατηγική και ακολούθησαν διαφορετική προσέγγιση στον πόλεμο στην Ουκρανία με μεγαλύτερη έμφαση βομβαρδισμούς και στοχευμένες προελάσεις άλλαξε άρδην η εικόνα.
Τις τελευταίες εβδομάδες οι νίκες των ρώσων είναι συνεχείς και οι ήττες των Ουκρανών αδιάκοπες.

Γιατί όμως είναι καταστροφή το Ουκρανικό για την Δύση;

Στην Δύση είχαν πιστέψει λανθασμένα, ότι εάν ξεκινήσουν μπαράζ οικονομικών κυρώσεων η Ρωσία θα καταρρεύσει οικονομικά.
Στην Δύση είχαν πιστέψει λανθασμένα, ότι εάν τροφοδοτήσουν με οπλικά συστήματα την Ουκρανία… θα καταφέρει να απωθήσει τους Ρώσους από τα εδάφη της.
Κανένας από τους δύο στόχους, οικονομικούς και στρατιωτικούς δεν κατάφεραν να πετύχουν οι χώρες της Δύσης απλά χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς που σκοτώνονται κατά εκατοντάδες ημερησίως… επειδή δεν τολμούν την απευθείας αντιπαράθεση με την Ρωσία…
Σε οικονομικό επίπεδο ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος είχε προβλέψει ότι το Ρούβλι το εθνικό νόμισμα της Ρωσίας θα καταρρεύσει και θα καταλήξει στα σκουπίδια…
Τι συνέβη;
Αρχικά όντως κατέρρευσε το ρούβλι έφθασε έως τα 152 ρούβλια ανά δολάριο, αλλά μετά την απόφαση του Putin – η ιδέα της πληρωμής φυσικού αερίου και πετρελαίου σε ρούβλια ήταν της Κεντρικής Τράπεζας – να αλλάξει το σύστημα πληρωμών σε προϊόντα ενέργειας… το ρούβλι έχει σημειώσει ένα πρωτοφανές ράλι ανατίμησης.
Από τα 152 ρούβλια ανά δολάριο, βρίσκεται στα 56 ρούβλια ανά δολάριο και θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο…
Το ράλι ανατίμησης στο ρούβλι είναι απόδειξη ότι η ρωσική οικονομία αντέχει περισσότερο…από ότι έχει εκτιμηθεί, οι κυρώσεις δεν λειτουργούν…
Ο στόχος των οικονομικών κυρώσεων στην Ρωσία απέτυχε στην πράξη, η Ρωσία ετησίως κερδίζει από την ενέργεια πάσης φύσεως 450 – 520 δισεκ. δολάρια.
Σε στρατιωτικούς όρους είναι σαφές ότι το 35% των εδαφών της Ουκρανίας θα καταλήξει στην Ρωσία…
Εάν δει κανείς τον χάρτη της εισβολής ξεκινώντας από το Kharkiv στα βόρεια με κατεύθυνση δυτικά στο Luhansk και Donetsk και ακολούθως νότια σε Μαριούπολη, Kherson και Zapοrizhia… το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο… ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος κέρδισε…

Η νίκη της Ρωσίας μετατρέπεται σε επώδυνα πλήγματα, στα όρια της καταστροφής για την Δύση

Ενώ ο πληθωρισμός είναι αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής των κεντρικών τραπεζών και των κυβερνήσεων με τα ακραία δημοσιονομικά ελλείμματα, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία μετέβαλλε επί τα χείρω την κατάσταση.
Οι τιμές των καυσίμων εκτοξεύθηκαν, συμπαρασύροντας τον πληθωρισμό.
Οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύθηκαν συμπαρασύροντας τον πληθωρισμό.
Οι οικονομίες χωρών της Δύσης κλυδωνίζονται, ήδη μιλούν για ύφεση και οι εταιρίες που εισάγουν ενέργεια υποχρεώθηκαν να διασυρθούν και να πληρώσουν σε ρούβλια…
Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από το φυσικό αέριο της Ρωσίας μέσω αγωγών είναι δεδομένη.
Το φυσικό αέριο μέσω αγωγών είναι πολύ φθηνότερο από το LNG το υγροποιημένο φυσικό αέριο, οπότε είναι αδύνατο να υποκατασταθεί το ρωσικό φυσικό αέριο.
Αυτό το ξέρουν οι ρώσοι και το ξέρουν και οι ευρωπαίοι.
Γιατί πιστεύετε οι ηγέτες της Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ουκρανία και τον Zelensky τον Πρόεδρο της Ουκρανίας;
Για συμπαράσταση ή για να τον πιέσουν να τελειώσει ο πόλεμος;
Όσο παρατείνεται ο πόλεμος, τόσο καταστρέφεται η Ευρώπη…

Η Ρωσία παρατείνει τον πόλεμο σκόπιμα…

Η Ρωσία και ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος, έχουν κατανοήσει τα αυτονόητα.
Οι ευρωπαίοι είναι εξαρτημένοι από το ρωσικό φυσικό αέριο και οι τιμές πλέον καθορίζονται από τις εξελίξεις στο Ουκρανικό ή και στο Ουκρανικό.
Το περιβάλλον είναι ιδανικό για τους ρώσους αφού το ρούβλι σημειώνει εντυπωσιακό ράλι ανατίμησης.
Το ρούβλι επιβεβαιώνει το μέγεθος της νίκης Putin.
Έτσι λοιπόν οι ρωσικές δυνάμεις βλέποντας ότι η πλάστιγγα έχει γυρίσει ξεκάθαρα με το μέρους τους απλά συντηρούν τον πόλεμο που εξελίσσεται σε μεγάλη νίκη της Ρωσίας όχι επί της Ουκρανίας αλλά επί της Δύσης που ήθελε την εξόντωση της Ρωσίας.
Το μήνυμα του αμερικανού υπουργού Άμυνας ότι στόχος των ΗΠΑ είναι στην Ουκρανία οι ρώσοι να ηττηθούν στρατιωτικά και οικονομικά είναι απόδειξη παιδαριώδους εξωτερικής πολιτικής…

Η Ρωσία δεν θα κερδίσει… ήδη έχει κερδίσει

Η Ρωσία κερδίζει στρατιωτικά και κερδίζει και οικονομικά, κερδίζει ενεργειακά και κερδίζει και στρατηγικά.
Ο στόχος της Δύσης να καταρρεύσει η Ρωσία απέτυχε.
Στην προσπάθεια τους να οδηγήσουν σε ήττα την Ρωσία… οι ευρωπαίοι έπεσαν στον λάκκο που άνοιξαν…
Ήδη στην Ευρώπη αρχές Καλοκαιριού και χρησιμοποιούν τα αποθέματα φυσικού αερίου του χειμώνα… ο χειμώνας 2022 με 2023 θα είναι καταστροφή για την Ευρώπη με όρους ενεργειακής διαχείρισης.
Η Ρωσία κρατάει επίσης και τα βασικά τρόφιμα ώστε οι πολίτες να έχουν άφθονες τροφές.
Αντιθέτως στην Δύση μιλούν για επερχόμενη επισιτιστική κρίση.
Η Ρωσία δεν θα κερδίσει… ήδη έχει κερδίσει

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.