ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Την βίασαν όταν ήταν 11 χρόνων – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 17χρονη Νικολέττα

1 min read

Ασύλληπτος παραμένει ο νούμερο ένα ύποπτος της εν ψυχρώ δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, τη στιγμή που νέες αποκαλύψεις για την ανήλικη κοπέλα προκαλούν ανείπωτη θλίψη, καθώς στο παρελθόν έπεσε θύμα ασέλγειας και bulling.

Όλο και πιο σκοτεινή γίνεται η τραγωδία με την 17χρονη Νικολέττα που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι. Τα στόματα ανοίγουν και νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως. Η νεαρή κοπέλα δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Η Νικολέτα αλλά και ο αδερφός της πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν, αποκαλύπτει ο πατέρας τους.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει και συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης, μιλώντας στον Ant1.

Μάλιστα, η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος – μετά την καταδίκη του –  πέθανε στην φυλακή. Οι τρεις άντρες ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλεττα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλυτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Ασύλληπτος παραμένει ο 20χρονος

Ο 20χρονος σύντροφος της κοπέλας, υπήκοος Πακιστάν, θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την άγρια δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι, που όπως διαπιστώνεται από την ιατροδικαστική έκθεση πάλεψε για τη ζωή της.

Η υπόθεση δε δένει αφού στα νύχια της άτυχης κοπέλας οι αρχές εντόπισαν το DNA του συντρόφου της.

Θα το πληρώσει

Η μητέρα της ανήλικης ζητά την παραδειγματική του τιμωρία. «Tο κοριτσάκι μου ήταν και είναι ένας άγγελος και αυτό το κάθαρμα θα το πληρώσει» είναι τα λόγια της.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.