ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Την Πέμπτη οι αποφάσεις για πιθανό άνοιγμα της αγοράς

1 min read

Ήταν να μην αρχίσουν οι ανακοινώσεις για το τι ανοίγει… Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού είπε ότι στις 11 Ιανουαρίου, αν… συμφωνούν οι υγειονομικοί δείκτες, θα επιστρέψει το click away στα καταστήματα, αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα ληφθούν αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς!

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως όλοι οι στόχοι της κυβέρνησης συνδέονται με την πορεία της πανδημίας. «Εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικοί δείκτες, στις 11 Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο click away. Την Πέμπτη και πάντα σε συνεργασία με την επιτροπή των ειδικών, θα ληφθούν αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς», είπε.

Σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με την αντίδραση της Εκκλησίας, εκτίμησε στο Blue Sky και στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ με τη Λίνα Κλείτου, ότι «μέχρι μεθαύριο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις. Οι νόμοι ισχύουν για όλους».

Για την αιφνίδια απόφαση να ανακοινωθεί το Σάββατο το lockdown της μιας εβδομάδας, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Η απόφαση για το κλείσιμο κρατήθηκε μυστική και δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση με κανέναν πριν».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.