Την έφαγαν τα σκουλήκια και η ψώρα! Πρώην μοντέλο πέθανε παρατημένη και μόνη σε γηροκομείο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Newskamatero

Ένα ηλικιωμένο πρώην μοντέλο πέθανε από ακάριεα ψώρας όταν τα παράσιτα μόλυναν το γηροκομείο που την φιλοξενούσε, στην Georgia.

Η ασθενής που έπασχε από άνοια, Rebecca Zeni, 93, πέθανε από «σηψαιμία οφειλόμενη σε ψώρα» στο γηροκομείο Shepherds Hill Nursing Home στο LaFayette τον Ιούνιο του 2015.

Πέθανε αβοήθητη σε γηροκομείο

Οι αρχές ήξεραν για την έξαρση της ψώρας, ένα μικροσκοπικό ακάρι που μπαίνει στο δέρμα και γεννάει τα αβγά του, αλλά ποτέ δεν ερεύνησαν ή έλεγξαν το γηροκομείο.

Η οικογένεια της Zeni την είχε βάλει στο γηροκομείο το 2010 αφού είχε διαγνωστεί με άνοια. Τώρα έχουν κάνει μήνυση στο Pruitt Health που διοικεί το γηροκομείο, για αμέλεια.

Πέθανε αβοήθητη σε γηροκομείο

Φρικιαστικές φωτογραφίες δείχνουν την Zeni καλυμμένη με ψώρα και στο δέρμα της να ζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ακάρεα.

Το χέρι της είχε γίνει μαύρο, με μακρυά, άκοπα νύχια και καλυμμένο με νεκρό δέρμα.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε πιστεύει πως πρέπει να είχε έναν πολύ επίπονο θάνατο.

Πέθανε αβοήθητη σε γηροκομείο

Αρχεία δείχνουν πως υπήρχαν τουλάχιστον 2 ξεσπάσματα ψώρας στο γηροκομείο, το 2013 και 2015, με 35 άτομα από τους ασθενείς και τους φιλοξενούμενους να επηρεάζονται.

Η Zeni, πέθανε στις 2 Ιουνίου 2015 – 11 μέρες μετά το τελευταίο ξέσπασμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Τα "τύμπανα του πολέμου" ηχούν στις τράπεζες

της Νένας Μαλλιάρα Το τέλος μιας μακράς περιόδου εργασιακής ειρήνης στον τραπεζικό κλάδο, προμηνύουν οι εξελίξεις που φέρνουν στις τράπεζες τα «κόκκινα» δάνεια και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.  Ο μετασχηματισμός του εγχώριου τραπεζικού συστήματος συνεπεία των αλλαγών που έρχονται από τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και από την επέλαση της τεχνολογίας […]