ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τιμωρία της ΑΕΚ από την UEFA!

1 min read

Την Παρασκευή (14/12) έγινε γνωστή η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA για την ΑΕΚ

«Έσκασε» το πρώτο… φιρμάνι από την UEFA και η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει τον λογαριασμό. Όχι, όμως, για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άγιαξ αλλά για τον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ στις 23 Οκτωβρίου 2018! Η Ένωση κλήθηκε να απολογηθεί για θέματα που αφορούσαν τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και θέματα ασφάλειας. Θυμίζουμε πως οι Βαυαροί είχαν καταγγείλει την ΑΕΚ για τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και για τη στατικότητα του άνω διαζώματος του ΟΑΚΑ εκεί όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί τους!

Η UEFA αποφάσισε η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει στη Μπάγερν Μονάχου το ποσό των 32.880 ευρώ, δηλαδή 10 ευρώ για κάνε ένα από τα 3.288 εισιτήρια που είχαν πάρει οι οπαδοί των Γερμανών, έτσι ώστε να καλύψουν τη διαφορά στην τιμή που πλήρωσαν οι δικοί της οπαδοί σε σχέση με τους Βαυαρούς.

Η ΑΕΚ έχει 30 ημέρες από την έκδοση της απόφασης για να επιστρέψει τα χρήματα στη Μπάγερν, ενώ παράλληλα δέχθηκε και έγγραφη προειδοποίηση από την UEFA για παράβαση σε σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων. Όλα αυτά, ενώ περιμένει να εκδοθεί και η απόφαση για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ, η οποία αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή…

Διαβάστε επίσης:

Ορατός ο κίνδυνος εξοντωτικής τιμωρίας

Περιμένει τη… βαριά καμπάνα

Η UEFA τιμώρησε και την Εθνική Ελλάδας

Η απόφαση της UEFA

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.