ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι ζητάει ο Νταμπίζας ενόψει ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό

1 min read

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να περιμένει καλύτερες εμφανίσεις από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν στο τέλος της εφετινής σεζόν, προκειμένου να προχωρήσει τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

 Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την εικόνα που έχουν δείξει ορισμένοι ποδοσφαιριστές στα ματς των δυο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αν και ορισμένοι από αυτούς θεωρούνται αναντικατάστατοι στην ενδεκάδα. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατατεθούν προτάσεις ανανεώσεις σε ορισμένους παίκτες, αν δε βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα το προσεχές διάστημα. Ο Νταμπίζας σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των παικτών, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν και ανάμεσά τους βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Γιόχανσον, Διούδης και Δώνης. 

Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του θεωρεί πως οι “πράσινοι” θα παρουσιαστούν καλύτεροι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πως όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνονται. Παράλληλα, περιμένει την επιστροφή των διεθνών, για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. 

Τρέχει για τον αμυντικό χαφ ο Παναθηναϊκός

Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του αμυντικού μέσου για τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να ολοκληρώνει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών, με τον Καμαβουάκα να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Τα υπόλοιπα ονόματα που έχει ξεχωρίσει ο Νταμπίζας, μαζί με τον Γιώργο Δώνη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων”, όσο και ο Έλληνας τεχνικός θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για την επιλογή τους, πριν προχωρήσουν σε συμφωνία με κάποιον από τους υποψηφίους.

Παράλληλα, μειώνονται οι πιθανότητες για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς το συμβόλαιο του Μουνιέ δεν έχει λυθεί ακόμα. Αν δεν αποχωρήσει ο Γάλλος παίκτης τις προσεχείς ημέρες, τότε δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση παίκτη, για την κορυφή της επίθεσης. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.