ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι συμβαίνει; Προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου στην Ηλεία από δύο Βούλγαρους

1 min read

Λίγες ημέρες μετά την αρπαγή του ανήλικου κοριτσιού στην Βόρειο Ελλάδα, είχαμε χθες ακόμα ένα περιστατικό στην Πελοπόννησο που θα πρέπει επιτέλους να θορυβήσει τις αρχές.

Η απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου αγοριού, έγινε στον Πύργο της Ηλείας αυτή την φορά και ως δράστες φέρονται 2 αλλοδαποί Βουλγαρικής καταγωγής, τους οποίους έχει αναγνωρίσει ο νεαρός ως τα άτομα που προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα σε ένα μαύρο βαν, το οποίο επίσης βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά στην πόλη της Αμαλιάδας.

Ο 14χρονος νεαρός περπατούσε χθες το μεσημέρι στην οδό Παυσανίου στον Πύργο για να πάει στο φροντιστήριο και εκεί τον φώναξαν δύο άνδρες (αδέρφια, 23 και 19 ετών) που ήταν μέσα σε βαν. Του είπαν ότι τους είχε στείλει η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο όχημα. Όταν ο 14χρονος αρνήθηκε γιατί υποψιάστηκε την παγίδα, τότε το βαν σταμάτησε και ο ένας από τους δύο άνδρες, κινήθηκε προς το μέρος του! Το αγόρι που κατάλαβε ότι κινδυνεύει, άρχισε να τρέχει και έπειτα κατέθεσε στην αστυνομία, η οποία βρέθηκε στα ίχνη των δύο Βούλγαρων τους οποίους έχει αναγνωρίσει ο 14χρονος.

Το νέο αυτό περίεργο περιστατικό πραγματοποιήθηκε και πάλι σε επαρχιακή πόλη όπου η αστυνόμευση είναι ελλιπέστατη και εύλογα γεννάται η ανησυχία για του τι είδους κυκλώματα εγκληματιών δρουν στο φως της ημέρας ενάντια σε ανήλικα παιδιά και ποιο ακριβώς είναι το κίνητρό τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.