ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο

1 min read

Οι περιορισμοί των μετακινήσεων δεν αφορά μόνο τους πολίτες που κινούνται πεζή, αλλά και όσους επιλέγουν να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο τους.

Συγκεκριμένα, και οι δύο κατηγορίες θα πρέπει να αιτιολογούν την έξοδό τους από το σπίτι τους, μέσω των σχετικών sms στο 13033 ή των ειδικών εγγράφων που πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους.

Σχετικά, με τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο, επιτρέπεται μέχρι ένας επιβάτης, εκτός από τον οδηγό, σε ταξί και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης. Στην περίπτωση που πρόκειται για οικογένεια με ανήλικα παιδιά, ο περιορισμός δεν ισχύει. Καθώς, τα μέλη μιας οικογένειας είναι όλη την ημέρα μαζί στο ίδιο σπίτι. Επίσης, να υπάρχει και δεύτερο άτομο, εφόσον χρειάζεται βοήθεια για να μετακινηθεί.

Παράλληλα, επιτρέπονται μέχρι και δύο άτομα πλέον του οδηγού στα διπλοκάμπινα, μικτής χρήσης και τύπου ΒΑΝ οχήματα. Η υπέρβαση του ορίου επιβαινόντων επιτρέπεται μόνον εφόσον στο όχημα επιβαίνουν ανήλικα τέκνα, η κατ’ οίκον παραμονή των οποίων υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.