ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ και ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ; Επική ατάκα από Τούρκο καθηγητή: «Ο Νώε κάλεσε τον γιό του από… κινητό τηλέφωνο»

1 min read

Ο Γιαβούζ Ορνέκ, λέκτορας της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε λίγο πολύ πως ο Νώε κάλεσε το γιο του μέσω… κινητού τηλεφώνου, λίγο πριν τον κατακλυσμό, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αναφέρεται τόσο στο Κοράνι όσο και στην Παλαιά Διαθήκη.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι TRT 1 στις 6 Ιανουαρίου, πως ο Νώε επικοινωνούσε με το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου καθώς ήταν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Υπήρχαν τεράστια κύματα ύψους 300 έως 400 μέτρων και ο γιος του ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Κοράνι λέει ότι ο Νώε μίλησε με το γιο του. Αλλά πώς κατάφεραν να επικοινωνήσουν; Ήταν ένα θαύμα; Θα μπορούσε να είναι. Αλλά πιστεύουμε ότι επικοινωνούσε με το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου» δήλωσε ο Ορνέκ.
Ισχυρίστηκε επίσης πως ο ίδιος ο Νώε έχτισε την κιβωτό με χάλυβα και πως αυτό χρησιμοποιούσε πυρηνική ενέργεια. «Είμαι επιστήμονας, μιλώ βάση της επιστήμης» πρόσθεσε ο Ορνέκ.

Ο Νώε, ο οποίος στο Βιβλίο της Γένεσης, έχτισε την κιβωτό που έσωσε την οικογένειά του και πολλά ζευγάρια ζώων από ένα μεγάλο κατακλυσμό, λατρεύεται από τον Ιουδαϊσμό, το Χριστιανισμό και το Ισλάμ. Ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο Κοράνι είναι αφιερωμένο σε αυτόν και την ιστορία του.

Επιστήμονες και τυχοδιώκτες αναζητούν την χαμένη κιβωτό του Νώε για πολλά χρόνια.

Μια ομάδα ευαγγελικών χριστιανών εξερευνητών ισχυρίστηκε ότι βρήκε τα ερείπια της κιβωτού του Νώε κάτω από το χιόνι και τα ηφαιστειακά συντρίμματα στο όρος Αργκί της Τουρκίας στην ανατολική επαρχία του Αrrı, ανέφερε το National Geographic, στις 30 Απριλίου 2010.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση