ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι λέει η UNICEF για το κλείσιμο του ελληνικού παραρτήματος

1 min read

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη η UNICEF, με την οποία ενημερώνει τους υποστηρικτές της στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο της Εθνικής Επιτροπής στη χώρα, λόγω οικονομικών παρατυπιών που διαπιστώθηκαν σε σχετικό έλεγχο.

Ο οργανισμός, στην ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει τον τερματισμό της συμφωνίας με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή αλλά διαβεβαιώνει ότι η σχέση του με τους Έλληνες πολίτες θα συνεχιστή καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι διεργασίες για τον διορισμό μια νέας Επιτροπής.

Αναλυτικά η επιστολή της UNICEF: 

Αγαπητέ υποστηρικτή της UNICEF,

Επικοινωνούμε μαζί σας, καθώς είστε ένας από τους γενναιόδωρους υποστηρικτές των πιο ευάλωτων παιδιών του κόσμου, για να σας ενημερώσουμε ότι η UNICEF έχει τερματίσει τη συμφωνία της με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF, εξαιτίας των ανησυχιών που προέκυψαν από πρόσφατο έλεγχο από ανεξάρτητο φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο www.unicef.gr ή διαβάστε τη συνημμένη  δήλωση της 19ης Απριλίου 2018, που εξέδωσε το γραφείο τύπου της UNICEF Γενεύης.

Η UNICEF δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την σχεδόν 70 χρόνια σχέση της με τους Έλληνες πολίτες, καθώς ήδη εργάζεται για τον διορισμό μιας νέας Εθνικής Επιτροπής της UNICEF.
Θα σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι η σημαντική δράση της UNICEF  με παιδιά μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα θα συνεχιστεί, ως μέρος του πλάνου ανταπόκρισης της UNICEF στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό, το οποίο υποστηρίζεται μέσω του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση και άλλος εταίρους της κοινωνίας των πολιτών.

Η υποστήριξή σας είναι ουσιαστική για τις προσπάθειες της UNICEF για τα παιδιά και η UNICEF θα ήθελε να διασφαλίσει ότι  θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να συμβάλλετε στο έργο της για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες για τη δέσμευσή σας στους κοινούς μας αυτούς στόχους.

Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.