ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι ισχύει για τέλη κυκλοφορίας και απαλλαγή ενοικίου

1 min read

Για όλες τις οικονομικές εξελίξεις μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο δικηγόρος Κώστας Τσουκαλάς, η δικηγόρος και εργατολόγος Ματίνα Τριανταφύλλη και ο φοροτεχνικός Μιχάλης Αντωνόπουλος

Για τα τέλη κυκλοφορίας ο κ. Αντωνόπουλος είπε πως η καταληκτική ημερομηνίας πληρωμών είναι η 26η Φεβρουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να γίνει κατάθεση πινακίδων, η οποία φέτος γίνεται ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής, τα τέλη διπλασιάζονται και η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα σε 12 άτοκες δόσεις. Το πρόστιμο για παράνομη κυκλοφορία είναι 10.000 ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.

Για την απαλλαγή ενοικίου, ο κ. Τσουκαλάς εξήγησε πως όσες επιχειρήσεις έμειναν κλειστές τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο θα έχουν απαλλαγή ενοικίου 100%.

Όσες επιχειρήσεις άνοιξαν και ξαναέκλεισαν θα λάβουν το 80% του ενοικίου για ιδιώτες και το 60% ενοικίου για νομικά πρόσωπα. Οι δηλώσεις για τους ιδιοκτήτες θα γίνει εντός της εβδομάδας και η πληρωμή στις αρχές Μαρτίου.

Οι πληττόμενες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι θα έχουν έκπτωση ενοικίου κατά 40% και οι ιδιοκτήτης θα έχουν επιστροφή 50% των απωλειών του

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.