ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι είπαν Μελισσανίδης, Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

1 min read

Διαβάστε όσα είπε το αφεντικό της Α.Ε.Κ. στην παρουσίαση του Σεβιγιάνου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα λόγια του νέου τεχνικού της ομάδας

Ημέρα Χιμένεθ η Τετάρτη για την Ενωση, αφού ο Ισπανός προπονητής είναι και πάλι εδώ. Ο Σεβιγιάνος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε στον Τύπο και στη συνέχεια και στην ομάδα από τον Μελισσανίδη, ο οποίος ήταν στα Σπάτα. 

«Να καλωσορίσω στην ομάδα τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε, οι νέοι θα τον γνωρίσουν. Πιστεύω ότι μπορούμε και τη 2η θέση και το κύπελλο. Αυτό που προέχει είναι 
να αγωνιστούμε και να παλέψουμε. Να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε», είπε αρχικά το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και συνέχισε. 

«Ειλικρινά το πιστεύω ότι είστε καλή ομάδα. 
Θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και να ευχηθώ στον Μανόλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία. Του παραδίδουμε καλή ομάδα. Καλή συνεχεια».

Αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε μιλήσει με τον Χιμένεθ πριν την προπόνηση και την παρουσίαση του, ενώ μετά είχε και συζήτηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στα Σπάτα, από όπου αποχώρησε αφού πρώτα χαιρέτισε και πολλούς παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης.

Μετά την παρουσίαση από τον “Τίγρη”, τον λόγο πήρε ο Χιμένεθ, ο οποίος απευθύνθηκε στους παίκτες του. 

«Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά πράγματα να πετύχουμε. Κι αυτό θα γίνει μόνο με τη σκληρή δουλειά. Οι περισσότεροι γνωρίζετε πώς δουλεύουμε. Θέλω να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε όλοι έτοιμοι για να δώσουμε μάχη για την ΑΕΚ. Αυτό μετράει μόνο, η ΑΕΚ, να δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε το Κύπελλο, αυτά όμως έγιναν, πέρασαν και πρέπει να τα αφήσουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε και φέτος στους στόχους μας, στη δεύτερη θέση και στο Κύπελλο», τόνισε ο Μανόλο προς τους Κιτρινόμαυρους και συμπλήρωσε… 

«Σας ξέρω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, από εμάς και μόνο εξαρτάται. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει εδώ είμαστε όλοι, εγώ και οι συνεργάτες μου, να το λύσουμε. Είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα δουλεύουμε καθημερινά. Δεν υπάρχουν περιθώρια να δουλέψουμε πράγματα άμεσα αλλά κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Έχουμε ματς πολύ δύσκολο για το Κύπελλο και πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό για να κερδίσουμε, αφού πρόκειται για βασικό μας στόχο»!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.