ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τη διενέργεια τριμερούς συνάντησης Ρωσίας-Τουρκίας-Συρίας συζήτησαν Λαβρόφ και Τσαβούσογλου

1 min read

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Τουρκίας συζήτησαν την πραγματοποίηση μιας νέας τριμερούς συνάντησης υπουργών Τουρκίας-Συρίας-Ρωσίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το Σάββατο, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο το τουρκικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber, το οποίο σημειώνει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι οι δύο τους συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σε μια ένδειξη εξομάλυνσης μεταξύ Άγκυρας και Δαμασκού, ο υπουργός Άμυνας και ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας συναντήθηκαν με τους Σύρους ομολόγους τους στη Μόσχα σε μια τριμερή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν επίσης Ρώσοι αξιωματούχοι την Τετάρτη.

Οι τρεις πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συναντήσεις, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας μετά τη συνάντηση της Τετάρτης.

Το TRT Haber σημείωσε πως δεν είναι ακόμη σαφές πού θα πραγματοποιηθεί η επόμενη τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών.

capital

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.