ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι Αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ Παγκόσμια φρίκη από τη σύλληψη της φερόμενη ως παιδοκτονία Ρούλας Πισπιρίγκου

1 min read

Τον γύρο του κόσμου έχε κάνει η είδηση για το σχέδιο της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου να δολοφονήσει την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στη φερόμενη ως παιδοκτονία της Πάτρας και τη σύλληψη της μητέρας των τριών κοριτσιών, από τη Washington Post, το Associated Press και τον Independent, μέχρι το Reuters, το ABC News και τη βρετανική Daily Mail. 

Την υπόθεση σχολιάζει η Washington Post, αναφέροντας ότι «η ύποπτη συνελήφθη μια ημέρα αφότου εκλήθη για ανάκριση την Τετάρτη, μετά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που έδειξαν παρουσία αναισθητικού ναρκωτικού, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από τους γιατρούς του κοριτσιού».

«Μια 33χρονη γυναίκα από τη νότια Ελλάδα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ενώ εξετάζονται και οι θάνατοι των δυο άλλων κορών της σε διάστημα τριών ετών, σε μια υπόθεση που έχει τραβήξει την προσοχή όλης της χώρας», αναφέρει το Associated Press.

Το πρακτορείο Reuters, σημειώνει: «στη σύλληψη μιας 33χρονης μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε εκ προθέσεως την 9χρονη κόρη της προχώρησε την Τετάρτη η ελληνική αστυνομία, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα». 

Αντίστοιχες αναφορές κάνουν το ABC News, η Daily Mail και ο Independent. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.