Τι αναφέρει η ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στη Ρόδο

Newskamatero

Τη λύπη της για τις δύο πρόσφατες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο εκφράζει η ΔΕΗ, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των πελατών της.

Όπως επισημαίνει, η αιτία των δύο συμβάντων διερευνάται από κοινού με τον ΔΕΔΔΗΕ, και το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες. Τότε πρόκειται γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις και να δρομολογηθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων φαινομένων.

Η ΔΕΗ διαβεβαιώνει πάντως τους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου, ότι οι διακοπές δεν οφείλονται σε έλλειψη διαθεσιμότητας, και – πολύ περισσότερο – επάρκειας των μονάδων παραγωγής, καθώς όπως είναι γνωστό, το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, οι μονάδες της ΔΕΗ (ΑΗΣ Σορωνής και Κατταβιάς) ανταπεξήλθαν και κάλυψαν πλήρως τη ζήτηση, η οποία τότε ήταν περίπου τετραπλάσια σε σχέση με αυτήν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών ρεύματος.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Εμπορικό πόλεμο με τη Σερβία ξεκίνησε το Κοσσυφοπέδιο

Το Κοσσυφοπέδιο ξεκίνησε εμπορικό πόλεμο με τη Σερβία, αφού απέτυχε να εξασφαλίσει αρκετές ψήφους για να γίνει μέλος της Interpol, θέτοντας υπό απειλή προσπάθειες χρόνων για συμφιλίωση με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, μεταδίδει το Πρακτορείο Bloomberg. Πρίστινα και Βελιγράδι διεξάγουν συνομιλίες από το 2013 σχετικά με τη βελτίωση των […]