ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι αλλάζει στις χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας

1 min read

Μείωση των χρεώσεων των data δεσμεύτηκαν να θεσπίσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Σε συνάντηση που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι εκπρόσωποι των εταιρειών δέχθηκαν να εφαρμόσουν νέα τιμολογιακή πολιτική στις χρεώσεις των δεδομένων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξει άμεσα αύξηση στην παροχή των δεδομένων χωρίς όμως παράλληλη αύξηση του κόστους.

Στην ίδια συζήτηση τέθηκαν στο τραπέζι τα ζητήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, οι χαμηλές επιδόσεις στους διεθνείς δείκτες ψηφιακής ωριμότητας και οι αναγκαίες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν από τις επιχειρήσεις στους τομείς των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας καθώς και  η εφαρμογή του νέου νόμου για τις αδειοδοτήσεις, η ειδική φορολογία.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone, Χάρης Μπρουμίδης, ο Διευθύνων σύμβουλος της Wind, Νάσος Ζαρκαλής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, Μιχάλης Τσαμάζ.

Από την κυβέρνηση το «παρών» έδωσαν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Αντώνης Τζωρτζακάκης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.