ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θρήνος στην Κρήτη Έσβησε ο μικρός Ζαχαρίας που είχε πέσει σε βαρέλι

1 min read

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο μικρός Ζαχαρίας, που την Τετάρτη έπεσε μέσα σε  βαρέλι με νερό και ασβέστη, έξω από το σπίτι του, στην Κρήτη.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr, creta24.gr

Ομικρός που αεροβαπτίστηκε χθες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το αγόρι είχε βρεθεί στο βαρέλι με το νερό χωρίς τις αισθήσεις του. 

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου έπειτα από μία τιτάνια προσπάθεια των γιατρών το μικρό αγοράκι κατάφερε να ανακτήσει σφυγμό έπειτα από 2ώρες και 40 λεπτά επίμονων προσπαθειών των γιατρών.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς το Ηράκλειο όπου παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στη μέση της διαδρομής. Γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης το παιδάκι μπήκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.

Μάλιστα στο ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τη διοίκηση του Νοσοκομείου αναφερόταν « Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση.»

Λίγα λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα ο μικρός Ζαχαρίας άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια του αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.