ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θρήνος στην Ηλεία – Η οικογένεια της Δώρας υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων για τα αίτια θανάτου της 27χρονης Δώρας από την Ηλεία. Η νεαρή γυναίκα έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα και “έσβησε” έπειτα από 19 μέρες στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. “Περιμένουμε απαντήσεις για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της” λέει η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Οργή και πόνος κυριαρχούν στην οικογένεια της 27χρονης Δώρας (Θεοδώρας) από την Ηλεία. Μετά από 19 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με καρδιακά προβλήματα έπειτα από τοκετό με καισαρική, η νεαρή γυναίκα έπεσε σε κώμα και τελικά “έφυγε” από τη ζωή.

Το μοιραίο που επήλθε με το θάνατο της 27χρονης στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ) και βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καλογερόπουλου, βάζει και νέα νομικά δεδομένα στην τραγική υπόθεση.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι ήδη έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και έχει σχηματιστεί δικογραφία, την οποία χειρίζεται η αρμόδια εισαγγελέας.

Click4more: Ηλεία – Συγκλονίζει ο σύζυγος της Δώρας που “έσβησε” μετά τη γέννα – “Θέλω το παιδί μας να ξέρει την αλήθεια” (video)

Προκειμένου να ριχτεί φως στα αίτια θανάτου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (09.06.2020) νεκροψία – νεκροτομή και η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται στη διαδικασία.

Η κ. Παναγοπούλου υπενθύμισε ότι έχει διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη στην 27χρονη κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, ενώ μετέφερε την αποφασιστικότητα της οικογένειας να βρεθεί και να λάμψει η αλήθεια.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ με τη συνέντευξη της κ. Παναγοπούλου:

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στον ANT1 τόνισε ότι περιμένουν και τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γ. Καρβέλης, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, του ΠΓΝΠ, όπου η 27χρονη Δώρα υποβλήθηκε στην καισαρική τομή στις 18 Μαΐου.

Ηλεία: Το χρονικό της τραγωδίας 

Η είδηση του θανάτου της 27χρονης Δώρας, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στο Βαρθολομιό Ηλείας. Επί 19 μερόνυχτα η νεαρή μητέρα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ).

Η Δώρα έφερε στην κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου, αλλά αμέσως μετά εισήχθη στην εντατική. Την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια ενημερώθηκε πως ο εγκέφαλος της 27χρονης έχει νεκρωθεί. Όλοι έλπιζαν να γίνει ένα θαύμα και η Δώρα να ξυπνούσε από το κώμα, κάτι που, δυστυχώς, δεν έγινε ποτέ.

Η αυλαία της τραγωδίας θα πέσει την ερχόμενη εβδομάδα με την ταφή της κοπέλας που δεν πρόλαβε καν να δει και να πάρει στα χέρια της το αγγελούδι που περίμενε να το χαρεί.    

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.