ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θρήνος στη Φθιώτιδα αυτοκίνητο θέρισε ανήλικους ποδηλάτες Νεκρός ένας 14χρονος

1 min read

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/8) η βόλτα πέντε παιδιών με τα ποδήλατα τους, στον Καραβόμυλο του νομού Φθιώτιδας – Αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στα παιδιά την ώρα που έκαναν ποδήλατο με αποτέλεσμα ένα παιδί 14 ετών να χάσει τη ζωή του – Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο δίδυμος αδελφός του και ένας ακόμη φίλος τους.

Το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα έναν 14χρονο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα, -που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν πέντε και είχαν φώτα μπρος και πίσω-, κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του «Γκλαντζούνη», όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα.

Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός έσπευσαν να βοηθήσουν το τραυματισμένο παιδί. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να σώσουν το παιδί.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου της Λαμίας και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.