ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θρίλερ με ισχυρές εκρήξεις στα Κατεχόμενα Πύραυλος ή συντριβή αεροσκάφους;

1 min read

Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Kατεχόμενα, περίπου 20 χιλιόμετρα βόρεια της Λευκωσίας, όπου συνετρίβη απροσδιόριστης ταυτότητας αντικείμενο που πιστεύεται ότι ήταν είτε αεροσκάφος, επανδρωμένο ή μη επανδρωμένο, ή πύραυλος, πάντως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο έδαφος, σύμφωνα με τουρκοκύπριους αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Αξιωματούχοι εξετάζουν τα συντρίμμια στον τόπο της συντριβής, στην περιοχή που αποκαλείται από τις αρχές στα κατεχόμενα Τασκένδη — σ.σ. η κυπριακή εφημερίδα Πολίτης ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι το συμβάν σημειώθηκε στον Πενταδάχτυλο, στην περιοχή Βουνό — ενώ, σύμφωνα με τον Κουντρέτ Εζερσάι, τον λεγόμενο υπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), οντότητας που αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, δεν είναι σαφές σε τι οφείλεται η συντριβή.

«Τα πρώτα ευρήματα υποδεικνύουν ότι το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη ήταν είτε αεροσκάφος που μετέφερε εκρηκτικά, ή κάποιο εκρηκτικό (σ.σ. πύραυλος). Οι ετικέτες και άλλα στοιχεία στα συντρίμμια θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε τι ακριβώς συνέβη σύντομα», ανέφερε ο Εζερσάι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.