Θρίλερ και αγωνία για 9χρονες δίδυμες που αγνοούνται στο Μάτι: Ο πατέρας λέει ότι σώθηκαν αλλά δεν τις βρίσκουν!

Newskamatero

Συγκλονιστική τροπή παίρνει η αναζήτηση δύο αγνοούμενων κοριτσιών 9 ετών (δίδυμα), την Σοφία και την Βασιλική Φιλιπποπούλου, όταν ο πατέρας, ο οποίος έχει χάσει στην καταστροφική πυρκαγιά τους γονείς του είπε ότι τα είδε στη τηλεόραση αλλά τώρα δεν τα βρίσκει!

Συγκεκριμένα λέει ότι τα παιδιά του απεικονίζονται σε ένα βίντεο που είδε στην τηλεόραση να τα έχουν διασώσει και να είναι τυλιγμένα σε κουβέρτες από ένα σκάφος ιδιώτη, αλλά όσο και αν τα αναζήτησε δεν τα έχει βρει μέχρι αυτή την στιγμή (01.20, 25/07/2018).

Τα δύο 9χρονα κορίτσια, ο πατέρας Ι.Φιλιππόπουλος, αλλά και η μητέρα διαβεβαιώνουν ότι ήταν αυτά και ότι φορούσαν τα ρούχα τους!

Ο πατέρας με την αστυνομία πήγαν στον τηλεοπτικό σταθμό που έδειξε το βίντεο, πήραν αντίγραφο από το βίντεο, έβγαλαν και φωτογραφίες από το βίντεο όπου ευδιάκριτα φαίνονται δύο κοριτσάκια ανάμεσα σε άνδρες του Λιμενικού, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παρουσίας τους.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους είπε ότι διέσωσε συνολικά τέσσερα κορίτσια, αλλά δεν μοιάζουν με τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο πατέρας. 

Πάντως στις φωτό απεικονίζονται με σαφήνεια δύο κορίτσια.

Το γεγονός ότι στις πρώτες βάρκες δεν υπήρξε καν καταγραφή από το Λιμενικό στην ακτή, μπερδεύει την κατάσταση. Τα ονόματά τους πάντως δεν υπάρχουν στις λίστες του Λιμενικού.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει το Λιμενικό να πει ποια είναι τα παιδιά που απεικονίζονται στο βίντεο. Εκεί θα ξεκαθαριστεί αν είναι τα δίδυμα ή αν πρόκειται για άλλα παιδιά.

Η τραγωδία κατέδειξε με σαφήνεια την αποσύνθεση της κρατικής μηχανής. Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Φωτιά Αττική: Πώς να βοηθήσετε τους πυρόπληκτους

Είδη πρώτης ανάγκης, χώρους φιλοξενίας, αίμα αλλά και χρήματα μπορούν να προσφέρουν στους πυρόπληκτους της Αττικής, οι πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν. Την ίδια ώρα, υπάρχει ανάγκη για φιλοξενία και περίθαλψη αδέσποτών ή και κατοικίδιων της περιοχής. Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης Τι να συγκεντρώσετε: Fucidin Betadin Πάνες Μωρομάντηλα Μπισκότα Φρυγανιές Παξιμάδια Νερό Πού μπορείτε να […]