Θράκη: Διακινούσαν Κινέζους και Σύρους πρόσφυγες με πολυτελή αυτοκίνητα

Newskamatero

τα χέρια της αστυνομίας Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης βρίσκονται από το Σάββατο ένας Σύρος και δύο Κινέζοι διακινητές προσφύγων οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας  4 Κινέζους μετανάστες και άλλοι 4 Σύρους πρόσφυγες. Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν 26χρονο Σύρο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ένα πολυτελές αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, τέσσερις συμπατριώτες του Σύρους.

2.jpg

Στη δεύτερη περίπτωση το βράδυ του Σαββάτου, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής  – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν δύο 46χρονους Κινέζους διακινητές, καθώς μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις Κινέζους μετανάστες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών. 

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Χίος: Πυργί, το χωριό που μοιάζει εκπληκτικά με κέντημα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Το Πυργί στη Χίο μοιάζει να είναι βγαλμένο από άλλη εποχή. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά χωριά της Χίου και διατηρείται έτσι όπως χτίστηκε, ενώ έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο μνημείο. Το Πυργί είναι το μεγαλύτερο από τα χωριά της νότιας Χίου, με πληθυσμό 755 κατοίκων, σύμφωνα με την […]