ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Την παραίτηση Αντωνοπούλου περιμένει ο Τσίπρας – Έντονη δυσαρέσκεια

1 min read

Στα σχοινιά βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη ότι η Ράνια Αντωνοπούλου λαμβάνει τα τελευταία δυόμισι χρόνια ποσό 1.000 ευρώ τον μήνα ως επίδομα ενοικίου, και μάλιστα τα πήρε με αναδρομική ισχύ, έπειτα από δικό της αίτημα.

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός.

«Δεν θεωρώ ορθή τη χρήση της διάταξης», είπε ο πρωθυπουργός στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, «αναμένω την απάντησή σου», πρόσθεσε. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου η παραίτησή την οποία περιμένει ο πρωθυπουργός.

Άδειασμα και από Τζανακόπουλο

Την Ράνια Αντωνοπούλου «άδειασε» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος όχι μόνο πήρε αποστάσεις από την επιλογή της αναπληρώτριας υπουργού αλλά αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε επικοινωνία που είχαν της επισήμανε ότι δεν θεωρεί ορθό το ότι η υπουργός έκανε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης.

Ο κ.Τζανακόπουλος παρέπεμψε σε κάποιου είδους επίσημη τοποθέτηση της κ. Αντωνοπούλου.

Η ίδια δέχεται αφόρητες πιέσεις να εκδώσει ανακοίνωση, ώστε να εξηγήσει την προκλητική στάση της.

Κατρούγκαλος για επίδομα σε Αντωνοπούλου: Μικροπολιτικό το θέμα

Ως «μικροπολιτικό θέμα», χαρακτήρισε την υπόθεση του επιδόματος ενοικίου που λαμβάνει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Δεν είναι λίγο μικροπολιτικό το θέμα. Εδώ έχουμε υπαρκτά σκάνδαλα», ανέφερε μιλώντας στον «Real fm».

Ωστόσο όπως είπε στην συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός «πρέπει στο μέλλον όταν ξαναδούμε το ζήτημα, να θέσουμε τα εισοδηματικά κριτήρια».

Η απόφαση για την κάλυψη ενοικίου της υπουργού υπογράφεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου στο οποίο η ίδια προΐσταται. Η είδηση προκάλεσε σάλο στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο καλείται να το διαχειριστεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.