ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη Συνελήφθη 55χρονος που προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο αμάξι του Μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω σχολείο ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του τη 16χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας στις Συκιές Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με το thestival.gr, όπως προέκυψε από την έρευνα ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής στις αρχές Μαΐου είχε προσεγγίσει δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων και τις παρενόχλησε σεξουαλικά. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει τη 16χρονη μαθήτρια.

«Μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω σχολείο» – Τι έλεγε ο 55χρονος στην ανήλικη στην Θεσσαλονίκη

«Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι. Τον αναγνώρισε το παιδί και συνελήφθη. Η μικρή δεν τον είχε ξανά δει. Πρώτη φορά χθες το πρωί που έγινε το περιστατικό» ανέφερε ο πατέρας της 16χρονης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, ο 55χρονος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο σε ένα στενάκι. «Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι,Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» ανέφερε.

Όπως περιέγραψε ο κ. Βασίλης, ο 55χρονος έλεγε στην κόρη του: «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο».

Ευτυχώς όπως είπε ο πατέρας της ανήλικης το παιδί του λειτούργησε με οξυδέρκεια.

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 τι είπε ο πατέρας της 16χρονης:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.