ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη Βιασμός 24χρονης Γεωργίας: Καταθέτει ξανά σήμερα – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις

1 min read

Στον ανακριτή άλλα τρία άτομα

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα για τέταρτη φορά, η Γεωργία Μπίκα, η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά. Άλλη μία δύσκολη ημέρα για την 24χρονη, καθώς θα κληθεί να θυμηθεί με λεπτομέρειες όλα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα. Η Γεωργία αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από ψυχολόγο, καθώς η ψυχολογική της κατάσταση είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη.

Ποιοι άλλοι θα βρεθούν στον ανακριτή

Μαζί με την 24χρονη θα καταθέσουν επίσης φιλικά πρόσωπα της Γεωργίας που γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευε στο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και ο εργοδότης της, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε η Γεωργία το πρωί μετά το βιασμό της. Κατάθεση θα δώσει επίσης και ο φίλος του εργοδότη που τον συνόδευσε μέχρι το ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε η Γεωργία, το πρωί ανήμερα πρωτοχρονιάς.

Τι υποστήριξε ο 27χρονος

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε ο 27χρονος, τον οποίο η Γεωργία κατονόμασε ως ένα από τα πρόσωπα που τη βίασε.

Διώξεις για κακούργημα αν βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα

Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντοπίσουν γενετικό υλικό και δεύτερου ατόμου στα ρούχα της κοπέλας. Τότε σίγουρα θα καταρριφθεί άμεσα ο ισχυρισμός των υπόπτων ότι, η κοπέλα είχε ερωτική επαφή μόνο με έναν από αυτούς και μάλιστα η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Γεωργίας

Η 24χρονη αποκάλυψε ότι παραμένει σε κατάσταση σοκ και παλεύει με τη βοήθεια ψυχολόγου να βρει τη δύναμη για να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί: «Είμαι σε μία κατάσταση που προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου, να δυναμώσω, ώστε να αποδείξω την όλη αλήθεια». Η Γεωργία Μπίκα έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές και να μην φοβούνται.

«Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Πρέπει όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές, να μην φοβούνται, δεν πρέπει ένα θύμα να φοβάται. Το θύμα είναι θύμα.   Δεν γίνεται ένα θύμα να σκέφτεται μη μου κάνουν κακό. Αν δεν μιλούσα θα ήμουν όλη μου τη ζωή, έτσι» είπε με νόημα η 24χρονη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.