ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

1 min read

Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές Γερμανίας για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που τελέστηκαν στη Γερμανία.

Διεθνώς διωκόμενο ατόμο ήταν ο 36χρονος που συνελήφθη ανήμερα των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πράξεις που τελέστηκαν στη Γερμανία, σε μεμονωμένα χρονικά διαστήματα μεταξύ των ετών 2016 και 2019.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη αυτή ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με τις Γερμανικές Αρχές, το Τμήμα SIRENE της Δ.Δ.Α.Σ. και τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η ειδική ομάδα έρευνας που συστήθηκε άμεσα εντόπισε τον 36χρονο ημεδαπό στην περιοχή του Ευόσμου χθες κατά τις απογευματινές ώρες, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, απώθησε με βία τους αστυνομικούς που πήγαν να του περάσουν τις χειροπέδες με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός από αυτούς.

Ο αστυνομικός μετέβη σε Νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και αποχώρησε, ενώ ο 36χρονος άντρας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.