ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Στο φως περιστατικό – «καρμπόν» με της 14χρονης Γωγούς

1 min read

Αγγελος Αγγελίδης

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Γωγούς Καντούνη από την Επανομή Θεσσαλονίκης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγγελία συγγενών 24χρονου από την Καβάλα, σύμφωνα με την οποία ο νεαρός πέθανε με τον ίδιο τρόπο μετά από επέμβαση που έκανε ο ίδιος γιατρός!

Ο άτυχος Νίκος Σινιώρης από την Κεραμωτή Καβάλας ήταν υπέρβαρος και το 2017 αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. «Επειδή είχε σκοτωθεί η σύζυγός μου σε τροχαίο και μεγάλωσα μόνος τα παιδιά μου ανησυχούσα πολύ γιατί ήξερα τι σημαίνει θάνατος. Ετσι ρωτούσα και ξαναρωτούσα το γιατρό αν υπήρχε κίνδυνος από την επέμβαση», τόνισε στο ThessToday ο πατέρας του, Δημήτρης.

Διαβεβαιώσεις

«Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι είχε κάνει χιλιάδες παρόμοιες εγχειρήσεις και δεν υπάρχει κανένα ρίσκο», πρόσθεσε. Μετά το τέλος του χειρουργείου, που έγινε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ο γιατρός τους διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά και επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Κεραμωτή. Ομως, το απόγευμα της επόμενης ημέρας ο νεαρός άρχισε να νιώθει δυσφορία ενώ την Κυριακή η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Τη Δευτέρα παρουσίασε ακόμη πιο σοβαρή δυσφορία και έτσι επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για να τον εξετάσει ο γιατρός, ο οποίος τους είπε ότι δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό. Το ίδιο βράδυ, η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Μετέβη στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου τον επισκέφθηκε ο γιατρός, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 24χρονος υπέστη πνευμονική εμβολή. Δύο ημέρες μετά και ύστερα από διαρκή επιδείνωση, τον μετέφεραν και πάλι στην ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Το φθινόπωρο

Σύμφωνα με την οικογένεια, το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια επί εδάφους περιτονίτιδας. Οι πραγματογνώμονες που όρισε η οικογένεια ανέφεραν ότι ο νεαρός «μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου υπέστη ενδοπεριτοναϊκή μόλυνση από μικροβιακό παράγοντα», την οποία δεν διέγνωσαν έγκαιρα οι γιατροί με αποτέλεσμα να υπάρξει δραματική καθυστέρηση στην αντιμετώπισή της, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 24χρονου. Η δίκη για το θάνατο του Νίκου Σινιώρη αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο.

Η οικογένεια του Δημήτρη Σινιώρη θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με εκείνη του ιερέα Βησσαρίωνα Καντούνη. Τόσο για να εκφράσουν τα μέλη της τα συλλυπητήρια για την απώλεια του 14χρονου κοριτσιού όσο και για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συντονίσουν τις ενέργειές τους, καθώς και τα δύο τραγικά συμβάντα έγιναν στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο και με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο γιατρό. «Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του ιερέα, συγκλονίστηκα. Γιατί και το δικό μου παιδί πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μετά την ίδια επέμβαση, από τον ίδιο γιατρό», είπε ο Δημήτρης Σινιώρης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.