ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού Επεισόδια έξω από το δικαστήριο

1 min read

Ξεκίνησε επεισοδιακά και διεκόπη μετά από λίγη ώρα η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, έπειτα από την διακοπή της περασμένης Τετάρτης.

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη, με έντονα επεισόδια να ξεσπούν έξω από τα δικαστήρια. Οι δώδεκα νεαροί που εμπλέκονται στην υπόθεση, οδηγήθηκαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Άλκη καθώς και τον τραυματισμό δύο φίλων του. Έντονες ήταν επίσης και οι αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων κατά την άφιξη των κατηγορουμένων.

Το επεισόδιο ξεκίνησε για άγνωστο λόγο, όταν νεαροί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους και να απομακρύνονται μετά την παρέμβαση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο. Οι νεαροί απομακρύνθηκαν, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Σημειώνεται  πως οι δώδεκα κατηγορούμενοι και περισσότεροι από 20 συνήγοροι υπεράσπισης, θα βρεθούν στο δικαστήριο, ενώ οι μάρτυρες κατηγορίας είναι 26 και οι μάρτυρες υπεράσπισης πάνω από 15.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού, το οποίο θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στην εκδίκαση της υπόθεσης, ο θάνατος του Άλκη προήλθε από συνδυασμό τραυμάτων, από μαχαίρια στα πόδια και από χτυπήματα στο κεφάλι.

Η δίκη διεκόπη εκ νέου ύστερα από αντιπαράθεση του συνηγόρου της οικογένειας του θύματος, Αλέξη Κούγια και των συνηγόρων υπεράσπισης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.