ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Σε ποιες περιοχές θα ηχήσουν σειρήνες πολέμου

1 min read

Σειρήνες πολέμου πρόκειται να ηχήσουν αύριο Τετάρτη 16/11 και την Πέμπτη 17/11 σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

  • Η δημοτική αρχή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θα τοποθετηθούν ηλεκτροκίνητες και χειροκίνητες σειρήνες πολιτικής αεροάμυνας, στις τοπικές κοινότητες Περαίας, Νέων Επιβατών, Αγίας Τριάδας, Νέας Μηχανιώνας, Νέας Κερασιάς και Επανομής, με ταυτόχρονη πραγματοποίηση στιγμιαίων δοκιμών.
  • Η ανακοίνωση εξηγεί πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τους κατοίκους, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή και όσα δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα grtimes, πρόκειται «για δοκιμές που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα συντήρησης, επισκευής και τοποθέτησης νέων σειρήνων όπου χρειάζεται».

  • «Δεν υπάρχει ασφαλώς κανένας λόγος ανησυχίας από την πλευρά των κατοίκων, καθώς πρόκειται για δοκιμές. Ειδικά σε αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και πάντα σε επιφυλακή για όλα τα ενδεχόμενα. Γι’ αυτό και τα συστήματα θα πρέπει να λειτουργούν στην εντέλεια», κατέληξε ο κ. Τσαμασλής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.