ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: «Παρέλαση» αστέρων του Χόλιγουντ για τα γυρίσματα νέας ταινίας

1 min read

Μια πλειάδα από αστέρες του Χόλιγουντ, αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Αναλώσιμοι 4 (Expendables 4)».

«Θα εντυπωσιαστείτε από τα κινηματογραφικά σετ και τις υποδομές που θα δημιουργηθούν για την ταινία, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έκανε γνωστή την έναρξη των γυρισμάτων στις 30 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 30 ημέρες ακριβώς, ωστόσο, κανένα γύρισμα σκηνής δεν θα γίνει σε δημόσιους χώρους, αλλά μόνο σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στη Θέρμη και σε άλλους ελεγχόμενους χώρους της Θεσσαλονίκης, γιατί όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας «δεν θα ταλαιπωρηθούν οι συμπολίτες μας όπως ενδεχομένως να έγινε με την ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας».

Το 50% των σκηνών της ταινίας θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, με το υπόλοιπο μισό στη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr

Το ύψος του προϋπολογισμού για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη ανέρχεται στα 19 εκατομμύρια ευρώ και «θα ανοίξουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας για την ανάγκη των γυρισμάτων. Θα χρειαστούν ηθοποιοί, άνθρωποι για τον κατασκευαστικό χώρο, για την τροφοδοσία και για άλλες πολλές υπηρεσίες» υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθούν οι: Jason Statham, Dolph Lundgren, Megan Fox, Curtis «50 Cent» Jackson,Tony Jaa και Andy Garcia.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.