ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη Η εγκληματικότητα στην χώρα έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις Ρομά έκλεψαν μέρα μεσημέρι χρηματοκιβώτιο

1 min read

Η εγκληματικότητα στην χώρα έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις καθώς οι ληστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ληστεύουν μέρα μεσημέρι και να μην τους ενδιαφέρει καθόλου αν υπάρχουν μάρτυρες ή όχι.

Φωτογραφία και βίντεο δείχνουν τους δράστες που «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα της παραλιακής οδού στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι, πριν από δύο μέρες, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης ενώ κάποιοι έσπευσαν να απαθανατίσουν όσα συνέβαιναν μπροστά τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

thessaloniki

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δράστες, που είναι Ρομά, μπήκαν στο διαμέρισμα προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ. Είπαν στα θύματα τους ότι το ψυγείο τους έχει πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό τα περιόρισαν στο χώρο της κουζίνας. Ένας από τους δράστες ανέλαβε να βγάλει από το διαμέρισμα το χρηματοκιβώτιο.

Το μετέφεραν στο αυτοκίνητο. Το φόρτωσαν στον χώρο των αποσκευών και ξεκίνησαν να φύγουν. Το χρηματοκιβώτιο έπεσε στο οδόστρωμα. Το ξαναφόρτωσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η Ελλάδα πλέον έχει αρχίσει να θυμίζει χώρες της Λατινικής Αμερικής με όρους εγκληματικότητας.

Το μόνο που μας σώζει να μην έχουμε φτάσει σε ανάλογο αριθμό ανθρωποκτονιών είναι το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν όλους σε αυτή την χώρα και έτσι προσέχουν…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.