ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: επιθέσεις με γκαζάκια σε αστυνομικούς -Κραυγή αγωνίας προς τους αρμόδιους φορείς

1 min read

Η κατάσταση στη συμπρωτεύουσα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΑΥΘ, κ. Θεόδωρο Τσαϊρίδη που καταγγέλλει επιθέσεις με γκαζάκια σε εισόδους πολυκατοικιών. Τονίζει δε πως από τις 8 επιθέσεις οι 4 αφορούσαν αστυνομικούς.

Έκδηλη είναι η αγωνία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μετά από επιθέσεις με γκαζάκια που τοποθετήθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών στη συμπρωτεύουσα.

Άξιο λόγου αποτελεί το γεγονός πως από τις 8 συνολικά επιθέσεις και κατά τις ημερομηνίες 13/10, 15/11 και 10/12 οι τέσσερις αφορούσαν αστυνομικούς οι οποίοι από τον Ιούλιο είχαν επικηρυχθεί με άλλους 17 από την οργάνωση «Αναρχική Δράση».

Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, άλλες τέσσερις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών που δεν βρισκόντουσαν στην εν λόγω λίστα. Επίσης, ανάλογες επιθέσεις έλαβαν χώρα και σε άλλους φορείς όπως στις 6 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα εναντίον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, Θεόδωρος Τσαϊρίδης στην ιστοσελίδα GRTimes, η κατάσταση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μάλιστα, κάθε εβδομάδα υπάρχουν ανάλογα περιστατικά. «Δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος θεσμός με βασικό αντικείμενο την προστασία του πολίτη να αφήνεται έρμαιο στις ορέξεις ακραίων ομάδων» δήλωσε, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «και κάποιοι άλλοι από γκαζάκια ξεκίνησαν και έφτασαν στην ένοπλη πάλη».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.