ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτες και «λουκέτο» στα μαγαζιά τους για εξυπηρέτηση πελατών άνευ πιστοποιητικών

1 min read

Συνελήφθη και κλειδαράς που απώθησε και εξύβρισε υπαλλήλους της ΔΙΜΕΑ και της Δημοτικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου

Σήμερα ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων, αυστηρότερων νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους, ωστόσο χθες, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, οι αρμόδιοι ελεγκτές προχώρησαν στην 7ήμερη αναστολή λειτουργίας και στην καταβολή προστίμου ύψους 2.000 ευρώ σε σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των εν λόγω καταστημάτων συνελήφθησαν, ενώ στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα από τους παραβάτες πελάτες.

Αστυνομικοί, εξάλλου, προχώρησαν στη σύλληψη ενός κλειδαρά, ο οποίος όχι μόνο παρείχε υπηρεσίες χωρίς να κάνει χρήση προστατευτικής μάσκας, αλλά και κατά τη διάρκεια του ελέγχου απώθησε και εξύβρισε τους υπαλλήλους της ΔΙΜΕΑ και της Δημοτικής Αστυνομίας. Στον ταραξία συλληφθέντα βεβαιώθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, βεβαιώθηκαν και 5 παραβάσεις σε καταστήματα που είχαν παραλείψει να αναρτήσουν τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων σε αυτά. Από τους 85.367 εντατικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες σε όλη την επικράτεια, 42.718 από τους οποίους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε 16 καταστήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 382 παραβάσεις και έγιναν 9 συλλήψεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.