ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη 44χρονη μητέρα πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca – Ούτε λέξη από τον ΕΟΦ!

1 min read

Μία γυναίκα 44 ετών μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η 44χρονη Μάρθα, πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 στις 12:40 το μεσημέρι.

Ο σύζυγός της είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά αλλά το βράδυ η γυναίκα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν. Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Όπως είπε ακόμα η σύζυγός του δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και θεωρεί βέβαιο ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από καρδιακή ανακοπή. Η 44χρονη φέρεται να εμφάνισε ιστορικό παλιού εμφράγματος και θρομβώσεων.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται σε τρεις μήνες.

Η οικογένεια έχει αναθέσει σε τεχνικό σύμβουλο παράλληλη ιατροδικαστική έρευνα καθώς και εκπροσώπηση από δικηγόρο.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), Δημήτρης Φιλίππου όμως, σε επίσημη ενημέρωση που έκανε για τις παρενέργειες των εμβολίων στην Ελλάδα, δεν συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο συμβάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.