ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΟΧΙ;

1 min read

Τα όσα θα γράψω παρακάτω είμαι βέβαιη πως για κάποιους δε θα θεωρηθούν αντικειμενικά, καθώς είναι ξεκάθαρο σε όλους σε ποιο πολιτικό κόμμα ανήκω και είμαι περήφανη για αυτό. Όμως, δεν θέλω να τοποθετηθώ κομματικά, αλλά απλώς πολιτικά, ως μια απλή Ελληνίδα που βλέπει την Πατρίδα της να ξεπουλιέται κομμάτι κομμάτι.

25/1/2015 Η ημέρα όπου ο Αλέξης Τσίπρας εκλέγεται με ποσοστό 36,34% από τον ελληνικό λαό, με σύνθημα «Πρώτη φορά Αριστερά». Υποσχόμενος μία αντιμνημονιακή πολιτική (λέγοντας πως θα σκίσει τα μνημόνια), υποσχόμενος πως θα φέρει επενδυτές στην Ελλάδα, και κυρίως… υποσχόμενος πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Τον πίστεψαν και τον ψήφισαν, αγνοώντας πλήρως τις αντεθνικές του θέσεις. Δυστυχώς κάποιοι κοίταξαν μόνο την τσέπη τους και τα οφέλη από την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ… 6 μήνες μετά από διεθνή ευτελισμό, και διαπραγματεύσεις με πολλά «Ουάου» και δίχως γραβάτα, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε ένα νέο μνημόνιο και συγκεκριμένα το χειρότερο όλων. Κάνοντας ένα δημοψήφισμα κατά το οποίο τα κανάλια της διαπλοκής λυσσομανούσαν υπέρ του «ΝΑΙ», ο ελληνικός λαός αποφάσισε να ταχθεί συντριπτικά υπέρ του «ΟΧΙ». Και όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τα ανθελληνικά σχέδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πάνε οι «κόκκινες γραμμές» του Καμμένου, πάνε όλα…
Ο εξαπατημένος για ακόμη μία φορά ελληνικός λαός είχε την ευκαιρία 2 μήνες μετά να στείλει στον διάολο την εν λόγω κυβέρνηση που αγνόησε πλήρως την απόφασή του στο δημοψήφισμα, αλλά παραδόξως την ξαναψήφισε… Εδώ, δεν υπάρχει δικαιολογία, διότι είχαν δώσει δείγματα γραφής… όλοι ήξεραν πλέον τις προθέσεις τους και την ασυνέπειά τους σε όλες τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Διέλυσαν οποιονδήποτε εναπομείναντα υγιή οργανισμό, ξεπούλησαν αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηρόδρομους… Γέμισαν την χώρα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που δεν διστάζουν να ληστεύουν, να βιάζουν και να δολοφονούν Έλληνες και Ελληνίδες. Λαθρομετανάστες που τους ταΐζουν καθημερινά προσφέροντάς τους σπίτι και επιδόματα (μεγαλύτερα του επιδόματος ανεργίας). Ισοπέδωσαν εκκλησίες και ψήφισαν ( Μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας. Προώθησαν με κάθε μέσο την ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Μας έκαναν να φοβόμαστε στην ίδια μας τη χώρα. Μας εξαθλίωσαν οικονομικά και μόνο ελέω εκλογών πετάνε και κανένα ψίχουλο σε μορφή επιδόματος για να τους θυμηθούμε στην κάλπη. Διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, ευτελίζοντας τον θεσμό της οικογένειας, νομοθετώντας για γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Έκλεισαν τμήματα σχολείων αλλά και ολόκληρα σχολεία με αφορμή την οικονομική κρίση, ενώ παράλληλα διόριζαν στο δημόσιο τα δικά τους παιδιά. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο…

Η εξωτερική τους πολιτική; Στην κυριολεξία για κλάματα… Οι Αλβανοί κατσαπλιάδες σήκωσαν κεφάλι, μιλώντας για μεγάλη Αλβανία, για επαναδιαπραγμάτευση της ΑΟΖ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να σκοτώσουν έναν ΈΛΛΗΝΑ στην προαιώνια γη της Βορείου Ηπείρου. Οι Τούρκοι μας προκαλούν καθημερινά και με δηλώσεις και με υπερπτήσεις πάνω από την ελληνική επικράτεια και εμείς εδώ κάνουμε προπαγάνδα υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας. Οι γυφτοσκοπιανοί ζήτησαν το όνομα της Μακεδονίας , τη μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ιθαγένεια.

Σήμερα, 25/1/2019, 4 ακριβώς χρόνια μετά η Ελλάδα είναι παντελώς αλλαγμένη… προς το χειρότερο. Σήμερα, οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με κάποιους γυρολόγους από κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου ξεπούλησαν την Μακεδονία μας. Πρόδωσαν τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για Εκείνη. Αγνόησαν τον Παύλο Μελά, τον Τέλλο Άγρα… Έφτυσαν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, που μπορεί να γονάτισε όταν του πήραν το σπίτι, αλλά σήκωσε κεφάλι όταν του διαμέλισαν την Πατρίδα και βγήκε στους δρόμους με μια σημαία ελληνική. Μπορώ να γράψω σελίδες ολόκληρες με τα «έργα» του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοπατριώτη Καμμένου, αλλά νομίζω πως δεν έχει νόημα. Ακόμη και όλα σωστά και καλά να τα είχαν κάνει, η σημερινή τους προδοσία είναι παραπάνω από αρκετή για να γείρει την ζυγαριά προς την αρνητική πλευρά. Τις συνέπειες των «έργων» αυτών τις βιώνουμε όλοι μας ήδη, αλλά πιο πολύ θα τις υποστούν οι επόμενες γενιές Ελλήνων που θα τους παραδώσουμε μία βιασμένη με κάθε τρόπο πατρίδα.

Πλέον είναι καθήκον όλων μας, πριν πάμε στην κάλπη να σκεφτούμε ΠΟΛΥ σοβαρά τις συνέπειες των επιλογών μας. Κάποιοι για την ιδεολογία τους φυλακίστηκαν, ενώ κάποιοι για την καρέκλα πούλησαν την ιδεολογία τους. Έχουν πέσει οι μάσκες και το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ! Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες «δεν ήξερα, εξαπατήθηκα, παρασύρθηκα».
Στις εκλογές του 2015 τα διλήμματα ήταν κυρίως οικονομικής φύσεως: «Μνημόνιο ή όχι; ΕΝΦΙΑ ή όχι; Ελεύθερη Ελλάδα ή Ελλάδα έρμαιο των διεθνών τοκογλύφων;»

Τώρα δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και όλα αυτά μοιάζουν αστεία καθώς το δίλημμα είναι ένα και διαμορφώθηκε ως εξής: «Θες να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα ή όχι;»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.