ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θέμης Αδαμαντίδης: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

1 min read

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει άντρα να κλωτσά έξω από το αυτοκίνητο τη σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή.

Βίντεο με την σύντροφο του γνωστού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Σε αυτό φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας καθώς ένας άνδρας, που σύμφωνα με την ίδια είναι ο τραγουδιστής, αρχικά την κλωτσάει και στη συνέχεια την σπρώχνει.

«Υπάρχει βίντεο που δείχνει τον κ. Αδαμαντίδη να την κλωτσάει όπως υπάρχουν και φωτογραφίες της ίδιας που φαίνεται πολύ χτυπημένη στο πρόσωπο. Πέρα από το βίντεο υπάρχουν και μάρτυρες οι οποίοι θα καταθέσουν όταν τους ζητηθεί και υπάρχει και γνωμάτευση από νοσοκομείο που επισκέφτηκε μετά το επεισόδιο αυτό», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη.

Σε βάρος του τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά την καταγγελία ενώ και ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος της για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για και για κλοπή 7.000 ευρώ από το σπίτι του.

«Ήταν βίαιος»

Στο μεταξύ, πρώην σύντροφος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη με την οποία έχει και δύο γιους ηλικίας 12 και 5 ετών κατήγγειλε στο Mega ότι στο παρελθόν υπήρξε βίαιος απέναντι της. Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι», ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι έμειναν μαζί 15 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά εκείνος υπήρξε βίαιος απέναντι της. Κάτι που η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Κι εγώ που είμαι και μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στο σπίτι και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας», δήλωσε ή πρώην σύντροφος του τραγουδιστή.

«Ο καθένας αντιλαμβάνεται συγκρίνοντας ανθρώπους και βλέποντας τη διαδρομή τους ποιος είναι αυτός που είναι θύμα του άλλου. Ο Αδαμαντίδης δυστυχώς επειδή είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος κατ΄επανάληψη έχει πέσει θύμα τέτοιας υφής γυναικών», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

«Έχω κάνει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όταν γίνανε. Πολλές φορές έχει γίνει και καταγραφή περιστατικού, με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά και επειδή ήταν κορωνοϊός, τα δικαστήρια δε δούλευαν, ήταν όλα στάσιμα τότε και δεν προχώρησε το θέμα κι εγώ αναγκάστηκα και πήρα τα παιδιά μου κι έφυγα από την Ελλάδα και μένω στη Βουλγαρία εδώ κι ένα χρόνο», συμπλήρωσε η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Η δίκη του τραγουδιστή στο αυτόφωρο έχει αναβληθεί για αύριο ενώ μέχρι και την εκδίκαση του έχει απαγορευτεί να την πλησιάζει στα 100 μέτρα και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.