ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

“Θέλω να φύγουμε από τη Συρία” επιμένει ο Τραμπ

1 min read

“Θέλω να φύγουμε από τη Συρία” δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ, υποσχόμενος ότι θα λάβει “πολύ σύντομα” μια απόφαση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι σκέφτεται “πολύ σοβαρά” να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία, τονίζοντας ότι θα λάβει σύντομα μια απόφαση για τη μείωση της υποστήριξης που παρέχει η Ουάσινγκτον στην περιοχή.
“Η πρωταρχική αποστολή μας ήταν να ξεφορτωθούμε το Ισλαμικό Κράτος. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει αυτό το έργο και θα λάβουμε πολύ σύντομα μια απόφαση, σε συντονισμό με άλλους, για το τι θα κάνουμε” είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τους ηγέτες των τριών χωρών της Βαλτικής.
“Θέλω να φύγουμε (από τη Συρία). Θέλω να φέρω τους στρατιώτες μας στην πατρίδα”, πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα ο Μπρετ ΜακΓκερκ, ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ στον διεθνή συνασπισμό που μάχεται το Ισλαμικό Κράτος, δήλωνε σε ένα φόρουμ στην Ουάσινγκτον: “Βρισκόμαστε στη Συρία για να πολεμήσουμε το ΙΚ. Αυτή είναι η αποστολή μας και δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα την ολοκληρώσουμε”.

Θα μπορούσαμε να έχουμε καλές σχέσεις με τον Πούτιν, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σίγουρα.
«Θεωρώ ότι θα μπορούσα να έχω μια πολύ καλή σχέση με τη Ρωσία και με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν και εάν αυτό συνέβαινε, θα ήταν κάτι το απίθανο. Αλλά υπάρχει επίσης μια μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην συμβεί. Ποιος ξέρει;» επισήμανε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στον Λευκό Οίκο με τους ηγέτες κρατών της Βαλτικής.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.