Θέλει να κρατήσει Σα ο Ολυμπιακός! Έγιναν οι επαφές με την Πόρτο!

Newskamatero

Κίνηση για να κρατήσει στο δυναμικό του τον Ζοσέ Σα έχει κάνει ο Ολυμπιακός καθώς μίλησε με τη Πόρτο για τον 25χρονο τερματοφύλακα.

Οι εμφανίσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα έχουν οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην απόφαση να τον κρατήσουν και τη νέα χρονιά στο δυναμικό τους και όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την Πόρτο από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Το καθεστώς δανεισμού του φέρεται να έχει ρήτρα αγοράς τα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμα και αν γίνει η ενεργοποίησή της, υπάρχουν όροι που δεν βγάζουν την Πόρτο εκτός παιχνιδιού, είτε για την επιστροφή του, είτε για έσοδα από ενδεχόμενη πώληση.

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες επαφές με τους «δράκους» που βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο για την παραμονή του Σα στο λιμάνι. Σημαντικό ρόλο θα παίξει διάσημος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες που διατηρεί άψογες σχέσεις με τις δύο ομάδες, με τον Σα να ανήκει στο πελατολόγιό του.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Πάτρα: Χωρίς νερό την Τρίτη (4/12) πολλές περιοχές της πόλης

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 4/12 και από ώρα 8.00 το πρωί, έως 5.00 το απόγευμα, λόγω επισκευής βλάβης στον αγωγό μεταφοράς νερού από το αντλιοστάσιο Εγλυκάδας, θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρη διακοπή υδροδότησης. Πιο συγκεκριμένα στις περιοχές: Εγλυκάδα – Μυροφόρες – Ρηγανόκαμπος – Γηροκομειό – Παγώνα […]