ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θάνατος 45χρονου στην Κάντζα «Μυστήριο» με τα χειρόγραφα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στον οικονομολόγο

1 min read

Η υπόθεση με τον θάνατο του 45χρονου, οικονομολόγου ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός του διαμερίσματός του στην οδού Ηούς, στην Κάντζα, τις βραδινές ώρες της Δευτέρας προβληματίζει την Αστυνομία διότι ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για έγκλημα ή αυτοκτονία.

​Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, προσπαθούν μέσα από καταθέσεις προσώπων του συγγενικού περιβάλλοντος του 45χρονου να συνθέσουν το παζλ της ζωής του, αναζητώντας τυχόν πρόσωπα αλλά και αιτίες που τον έστειλαν στο θάνατο, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι χειρόγραφες σημειώσεις του που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα στον καναπέ.

Σκόρπια χαρτιά, στα οποία υπάρχουν ακατάληπτες φράσεις για προσωπικές στιγμές, συναισθήματα ενώ υπάρχουν και θρησκευτικές αναφορές.

​Κάτι που, σε συνδυασμό με τα τραύματα και τις πληγές που έφερε ο άνδρας στα άνω και κάτω άκρα αλλά και το κεφάλι, δίνουν στην υπόθεση διαστάσεις θρίλερ και προβληματίζουν ιδιαίτερα.

Οι αναλυτές, βλέπουν στο όλο σκηνικό θανάτου, ένα περίεργο τελετουργικό. Εκτιμούν ότι ο 45χρονος, είτε μόνος του, είτε με τη βοήθεια άλλου προσώπου που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, θέλησε να «φύγει».

​Το αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει τα τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ίσως λύσει το μυστήριο. Το σίγουρο είναι ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ούτε ο χώρος ήταν ψαγμένος. 

Δεδομένο που αυτομάτως αποκλείει την εκδοχή της ληστείας.

Αυτό που αναμένουν, είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει απαντήσεις στο αν ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

​Οι πληροφορίες λένε οτι τον τελευταίο καιρό ο άνδρας δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του χωρισμού του. Παρ’ όλο που είχε σπουδάσει οικονομικά, δεν εργαζόταν και έδειχνε μέρα με τη μέρα να κλείνεται στον εαυτό του και να ζει μια ασκητική ζωή.

Οι γονείς του έμεναν στον κάτω όροφο και ανησύχησαν καθώς ο γιος τους είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Μεγάλη Εβδομάδα όπου και προσδιορίζεται και ο θάνατος του.

​Έτσι το βράδυ της Δευτέρας, είδαν ότι εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος, κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρισαν τον 45χρονο νεκρό στον καναπέ, είχε τραύματα στα άνω και κάτω άκρα και δίπλα του οι σκόρπιες σημειώσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.