ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θάνατος 11χρονης Ιωάννας: Δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια η οικογένεια (vid)

1 min read

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας άφησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης, που βρήκε φρικτό θάνατο, πέφτοντας σε βράχια απόκρημνης ακτής στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

  • Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” τόνισε ότι η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Επίσης, όπως είπε, η μητέρα αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των συμμαθητών της 11χρονης ότι τους είχε αποχαιρετήσει. “Ίσα ίσα το αντίθετο. Μιλάμε για ένα πολύ χαρούμενο παιδί. που δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι. Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας”, είπε ο κ. Λύτρας. “Αυτό που ισχυρίζεται η μητέρα είναι με ποιον τρόπο μεταφέρθηκε σε αυτό το σημείο. Το παιδί έμενε έξω από το σπίτι σε μια ακτίνα 60-70 μέτρων και ποτέ δεν είχε απομακρυνθεί. Είναι η πρώτη φορά που το παιδί απομακρύνθηκε σε τόσο μεγάλη απόσταση” ανέφερε, εκφράζοντας τον προβληματισμό της μητέρας για το πώς βρέθηκε το κορίτσι σε αυτό το σημείο.

Ερωτηθείς εάν υπαινίσσεται ότι είναι πιθανόν να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, είπε: “Ακριβώς. Με ποιον τρόπο το παιδί πήγε σε αυτό το σημείο; Eίναι απορίας άξιο και τι έγινε σε εκείνο το σημείο. Δεν είχε καμία δουλειά να πάει σε εκείνο το σημείο. Αυτό είναι που ισχυρίζεται η μητέρα”.

  • “Η μητέρα είναι πεπεισμένη ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με το παιδί. Δεν είχε λόγο το παιδάκι να αυτοκτονήσει” πρόσθεσε ο δικηγόρος, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι δεν βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 11χρονης.

«Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου η μητέρα της 11χρονης.

«Η μητέρα αποκλείει αυτοκτονία, είναι δεδομένο, αυτό που πιστεύει είναι ή η εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα. Θεωρεί απίθανο να έφυγε μόνο του περπατώντας απόσταση 35λεπτά μακριά , πως το παιδί βρέθηκε τόσο μακριά;», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. «Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Ρώτησα την μητέρα αν άκουσε κάτι από συμμαθητές της και μου είπε ότι αποκλείει τέτοιο θέμα, το παιδί ήταν μια χάρα», προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.