ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θάνατοι σε γηροκομείο – Απίστευτη καταγγελία για τους εργαζόμενους – «Δεν ήταν όλοι εμβολιασμένοι»

1 min read

Αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος οκτώ ηλικιωμένων από κορονοϊό σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Πάτρα, επτά από τους οποίους είναι ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στην Πάτρα, Απόστολος Βουλδής, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος, όσον αφορά στους ανεμβολίαστους τρόφιμους του γηροκομείου, η διεύθυνση υποστηρίζει ότι αυτό είχε γίνει είτε έπειτα από αποφάσεις γιατρών, λόγω προβλημάτων που ίσως είχαν οι ηλικιωμένοι, είτε επειδή οι συγγενείς τους δεν συμφωνούσαν.

Για τους εργαζόμενους, από τους οποίους περίπου το 1/3 ήταν ανεμβολίαστοι, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι είναι σε αναστολή.

Τι καταγγέλλει συγγενής ηλικιωμένης

Ο γιος ηλικιωμένης που πέθανε πριν από λίγες ημέρες στο γηροκομείο της Πάτρας, μιλώντας στο Mega καταγγέλλει ότι υπήρχαν και αρνητές ανάμεσα στους εργαζόμενους. «Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι εμβολιασμένοι. Όμως δεν ήταν όλοι. Ήταν κάποιοι αρνητές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευθύνονται αυτοί», ανέφερε ο γιος μίας ηλικιωμένης.

Τις τελευταίες ημέρες όπως λέει στο Mega η ενημέρωση από το γηροκομείο στους συγγενείς ήταν ελλιπής. «Δεν είχαμε νέα της. Δεν ήταν εμβολιασμένη όχι δυστυχώς, δεν σήκωναν το τηλέφωνο» υποστηρίζει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.