ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θανάσης Κατερινόπουλος: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ” – Τι απαντά στις φήμες περί υποψηφιότητάς του στις εκλογές

1 min read

Όλο και “φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν τον  Ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο  να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

Η δημοτικότητα του κ. Κατερινόπουλου έχει ανέβει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό μετά τις εμφανίσεις του για το θρίλερ της Πάτρας και κάθε φορά που διατυπώνει την άποψή του για την υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, βάζει “φωτιά” στο Twitter.

“Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο” δήλωσε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» του Παρασκευά Μάζη, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες Εκλογές με αφορμή τα όσα γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

“Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγγνώμη για την έκφραση. Σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τι θα αποφασίσω. Έχει τόσους καλούς υποψήφιους η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους” ξεκαθάρισε.

“Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές” κατέληξε.

Ακούστε, όλα, όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.