ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θ. Πλεύρης: Όποιος υγειονομικός αρνείται να εμβολιαστεί θέτει «εαυτόν» εκτός συστήματος υγείας (Βίντεο)

1 min read

Επειδή όπου υπάρχει καπνός (ειδικά αν αυτός ο καπνός βγαίνει από τον ΣΚΑΪ), υπάρχει και φωτιά, οι προχθεσινές πληροφορίες για απολύσεις των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί μετά την 31η Μαρτίουεπιβεβαιώθηκαν σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο: δια στόματος Θάνου Πλεύρη.

Στην ερώτηση αν από τις 31 Μαρτίου θα έχουμε απολύσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών, ο Υπουργός Υγείας όχι μόνο επιβεβαίωσε, αλλά απάντησε και στο πώς θα γίνει η… δουλειά:

«Ως Υπουργός το έχω θέσει το θέμα και είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει από την Κυβέρνηση και το εξετάζουμε συνολικά. Αυτή τη στιγμή οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μπαίνουν σε αναστολή εργασίας έως ότου εμβολιαστούν. Πλέον έχει φτάσει η ώρα να αποφασίσουμε κι εμείς και μέσα σε αυτόν τον χρόνο (μέχρι 31 Μαρτίου) θα το αποφασίσουμε. Αν πλέον ο εμβολιασμός για covid, ασχέτως το πανδημικού φαινομένου, θα είναι υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς, αν αποφασίσουμε κάτι τέτοιο, εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας θέσης, τότε προφανέστατα όποιος επιλέξει να μην εμβολιαστεί θέτει τον εαυτό του εκτός του ΕΣΥ».

Εν μέσω της έκρηξης κρουσμάτων λόγω μετάλλαξης Όμικρον και τις νέες εισαγωγές ασθενών να αυξάνονται σχεδόν καθημερινά, πιέζοντας στα όριά του το -από καιρό- αποδεκατισμένο και αφημένο στην τύχη του ΕΣΥ, η Κυβέρνηση κάνει επίδειξη αυταρχισμού ρισκάροντας την υγεία και τη ζωή των πολιτών.

Προτιμά να επιτρέπει σε νοσήσαντες υγειονομικούς να περιθάλπουν ασθενείς, προτιμά να «εξοντώνει» όσους εργάζονται με απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, αλλά ρίχνει στην πυρά όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Όχι μόνο δεν τους επιτρέπει να επιστρέψουν με συνεχή τεστ, αλλά ετοιμάζεται να τους απολύσει κιόλας.

Μια Κυβέρνηση που δεν ενισχύει το σύστημα Υγείας, που δεν χρησιμοποιεί πραγματικά τον ιδιωτικό τομέα (δείτε το παρακάτω tweet και θα πάρετε μια μικρή… γεύση), αλλά κοροϊδεύει τον κόσμο, που κοιτά τη μικροπολιτική και την επικοινωνιακή διαχείριση των πάντων, που δεν κάνει δηλαδή τα βασικά και αυτονόητα έναντι σε μια υγειονομική κρίση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.