ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

1 min read

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη το πρωί. Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι βγήκαν ξανά έξω από το σχολείο και πέταξαν πέτρες προς φοιτητές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση


Ηεπέμβαση αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε την κλιμάκωση της έντασης προς στιγμή, ωστόσο τα επεισόδια συνεχίζονται σποραδικά.

Κουκουλοφόροι, ακροδεξιοί όπως δηλώνουν οι φοιτητές, μέσα από το σχολείο ξεκίνησαν πετροπόλεμο και εκσφενδόνισαν βόμβες μολότοφ σύμφωνα με την ΕΡΤ1.

Πρόκειται για αγνώστους εξωσχολικούς που μπαινοβγαίνουν από την πίσω πόρτα και δημιουργούν ταραχές. Εντός του σχολείου υπάρχουν μαθητές, εγκλωβισμένοι στις τάξεις, οι οποίοι πήγαν σήμερα στο σχολείο για να παρακολουθήσουν μάθημα.

Τα επεισόδια πυροδοτήθηκαν με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησαν και τα χθεσινά. Δηλαδή με την έξοδο των αγνώστων κουκουλουφόρων από το σχολείο.

Οι αντιδράσεις γονέων για τα επεισόδια στο σχολείο της Θεσσαλονίκης

Γονέας μιλώντας στην ΕΡΤ1 τόνισε ότι πως πήγε την κόρη του μαθήτρια της Α Λυκείου για μάθημα και καθώς απομακρυνόταν με το αυτοκίνητό του πληροφορήθηκε για τα επεισόδια και επέστρεψε.

“Το σχολείο είναι πολύ μεγάλο. Ακούσαμε ότι μπαίνουν άλλοι μέσα και όλα αυτά γίνονται από την αυλή. Τα παιδιά είναι καλά” είπε.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκωνάς είπε από την πλευρά του ότι «είναι απαράδεκτη η κατάσταση» και πρόσθεσε:

Έχει ευθύνη η διεύθυνση του σχολείου και η αστυνομία που τα επιτρέπει αυτά. Άγνωστοι που κάνουν τους μαθητές, ακραία στοιχεία που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή όπως μας είπαν οι ίδιοι όταν τους ρωτήσαμε το γιατί, μπαίνουν πάνω από τα κάγκελα και πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες, προς γονείς και εκπαιδευτικούς μέσα από το σχολείο. Μας είπαν ‘είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θέλουμε να διώξουμε τους διαδηλωτές’

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.