ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τέλος το AstraZeneca στους νέους

1 min read

Μετά τα πολλά περιστατικά θρομβώσεων στην Ελλάδα που φέρεται να συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca η Επιτροπή Εμβολιασμού συνεδριάζει εκτάκτως, όπου και αναμένεται να αποφασίσει πως σταματάει η χορήγηση του συγκεκριμένου σκευάσματος στους νέους. 

Μία απόφαση που δικαιώνει -δυστυχώς- του επιστήμονες (όπως η Αθηνά Λινού και ο Δημήτρης Κούβελας) που από την πρώτη στιγμή τόνιζαν πως είναι εγκληματική η απόφαση να εμβολιάζονται νέοι με το εμβόλιο της ΑstraZeneca, και κυρίως οι γυναίκες. 

Παρόλα αυτά η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» είχε αποφασίσει να εμβολιάσει τους νέους μόνο (!) με το συγκεκριμένο εμβόλιο και μόλις σήμερα επιτράπηκε στους 35 έως 39 ετών να επιλέξουν κάποιο άλλο εμβόλιο

Ενώ βεβαίως διαβεβαίωνε πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. Όμως τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά θρομβώσεων αυξάνονται και αφορούν κυρίως νέους και νέες. Ενώ κατέληξε και μία 63χρονη γυναίκα στην Κρήτη.

Έτσι, μετά τα πολλά περιστατικά η Επιτροπή θα παραδεχθεί εμμέσως πως έκανε λάθος και θα αλλάξει την εισήγηση της. Όμως για το λάθος της το οποίο οδήγησε σε θρομβώσεις ποιος θα πληρώσει; Η κυβέρνηση φρόντισε πριν λίγο καιρό να ψηφίσει ασυλία για την «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» και έτσι κανείς δεν θα πληρώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν. Παρά μόνο βέβαια οι άτυχοι πολίτες που εμπιστεύτηκαν τους «ειδικούς», πήγαν να εμβολιαστούν γιατί τους έταξαν «ελευθερία» και δυστυχώς κατέληξαν με θρομβώσεις. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα πως η εισήγηση της Επιτροπής θα είναι να χορηγείται πλέον μόνο στους άνω των 55 ετών το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Δημοσίευση στα Social Media