ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τέλος ο Γεωργίου! Παραιτήθηκε μετά τις δηλώσεις κατά του ΠΑΟΚ

1 min read

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του στην ΠΑΕ, μετά το σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του εναντίον του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

Τέλος πριν καν… αρχίσει για τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος και παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του.

Υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαγοράσει τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, οδήγησε σε νομικές κινήσεις εναντίον του από τις ομάδες, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του από την «ελαφρά ταξιαρχία» για να «να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων», όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του Γεωργίου

«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.