ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τελικός Κυπέλλου: Συνεχίζεται ο… μύλος με Ριζούπολη, άγνοια ο Απόλλων!

1 min read

Πολύ… σκόνη σήκωσε η εισήγηση για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη.

Η πρόθεση της ΕΠΟ να ορίσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου έχει προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων. Η Επιτροπή Κυπέλλου έκανε την εισήγηση για να χρησιμοποιηθεί το «Γ. Καμάρας» ως έδρα του τελικού, μιας και αυτός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών και με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Η εισήγηση αυτή πάντως δεν άρεσε καθόλου στον Ολυμπιακό, που εξέφρασε την αντίθεσή του, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Θύρα 7, λέγοντας μάλιστα πως αν ο τελικός γίνει στη Ριζούπολη, θα βρεθούν εκεί κατά χιλιάδες.

Στην ΑΕΚ βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο της διεξαγωγής του τελικού στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, θεωρώντας πως δεν έχει μεγάλη σημασία, μιας και δεν θα υπάρχουν οπαδοί.

Το γεγονός ωστόσο παραμένει πως ακόμα η ΕΠΟ δεν έχει λάβει οριστική απόφαση, καθώς απλά έχει γίνει η σχετική εισήγηση από την Επιτροπή Κυπέλλου. Γι’ αυτό ακόμα δεν έχει ενημερωθεί ο Απόλλων Σμύρνης, για την χρησιμοποίηση του γηπέδου του ως έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου.

Η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου θα εξεταστεί την Παρασκευή (3/7) από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, όπου και αναμένεται να επικυρωθεί η ημερομηνία και η έδρα του τελικού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.