Τέλη Κυκλοφορίας 2020: Αυτά είναι τα ποσά που θα πληρώσουμε

Newskamatero

Τέλη κυκλοφορίας: «Κλείδωσαν» τα ποσά – Πόσα θα πληρώσετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2020

Τέλος στα σενάρια και στις θεωρίες για ανατροπές και αλλαγές για το ποσό που θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 έβαλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου έλαβαν εντολή να προχωρήσουν στην έκδοση των νέων τελών κυκλοφορίας με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Αυτό σημαίνει πως για τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρξει καμία αύξηση των τελών κυκλοφορίας για τα καινούργια αυτοκίνητα των οποίων ο υπολογισμός γίνεται με βάση την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Σε μία προσπάθεια από το υπουργείο Οικονομικών να αντιμετωπιστούν οι στρεβλώσεις στο τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας ειδικά για τα παλαιά μεγάλου κυβισμού ΙΧ μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να συγκροτηθεί ειδική ομάδα εργασίας ώστε να εντοπίσει τα προβλήματα και να προτείνει απαραίτητες αλλαγές.

Τι τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ το 2020

Στο τέλος του Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αν και συνήθως το υπουργείο δίνει παράταση.

Δείτε το κόστος στα τέλη κυκλοφορίας που θα πρέπει να πληρώσουμε φέτος:

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής και προϋποθέσεις για τις 120 δόσεις

Όλες οι απορίες σας θα λυθούν για τη ρύθμιση των οφειλών στην Εφορία σε έως 120 δόσεις μέσα από έναν οδηγό ερωτήσεων-απαντήσεων που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.  Ιδού ο χρήσιμος οδηγός για όσους θέλουν να ενταχθούν στη ρύθμιση: 1. Ποιες οφειλές υπάγονται στη ρύθμιση ν.4611/2019; α) Υποχρεωτικά:Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων έως και 31.12.2018 οφειλών οι οποίες […]