ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τέλη Κυκλοφορίας 2019 διορία Δύο εβδομάδες Δείτε πότε λήγει

1 min read

Λίγες ημέρες ακόμη έχουν διορία οι ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 καθώς αμέσως μετά πρόκειται να ακολουθήσουν… πρόστιμα.

Η παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών λήγει στις 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν πληρώσει ακόμα.

Αυτό σημαίνει ότι από τις 16 Ιανουαρίου οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν θα έχουν πληρώσει για τα τέλη 

κυκλοφορίας 2020 θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο διπλάσιο των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στο όχημά τους.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τα τέλη κυκλοφορίας

«Το Υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

»Πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο».

Η διαδικασία της εκτύπωσης και της πληρωμής

Φέτος οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν από 22 έως 1.380 ευρώ. Αρχικά για να εκτυπωθούν τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να εισέλθετε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet.

Μετέπειτα, αφού πατήσετε «ΕΙΣΟΔΟΣ», συμπληρώνετε το ΑΦΜ και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του ιδιοκτήτη του οχήματος. Αφού επιλέξετε «αναζήτηση» εμφανίζετε το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση» και τότε μπορείτε να εκτυπώσετε και να κατεβάσετε την φόρμα με το τι θα πληρώσετε για τα τέλη κυκλοφορίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.